Here you can find answers for puzzles, riddles and brainteaser we publish on our Facebook Page Puzzles, Brain Teasers and Fun

Just click on Post number found in FB description and you will see the answer. Please keep us supporting by sharing, liking and commenting on Facebook posts.

FaceBook Post Number

#### Post# 3000

You have 3 Cows, 2 Dogs and 1 Cat. How many legs do you have?

Answer is : 2 (there may be some exception though in case of specially disabled person)

Question was not that how many total legs are there. It was asked that how many legs do you have? Isn’t that how puzzles work ðŸ™‚

#### Post# 3001

Which scooter will reach first? #puzzles #brainteasers #riddles

Answer: Scooter B

#### Post# 3002

First you eat me, then you get eaten. What am I?

Answer: A Fishhook

#### Post# 3003

The more of this there is, the less you see. What is it? #puzzles #riddles #brainteasers

Answer: Darkness

#### Post# 3004

I have branches, but no fruit, trunk or leaves. What am I?

Answer: A bank

If You like solving riddles then check-out these 101 riddles and puzzles

#### Post# 3005

**Riddle:** What can run but never walks, has a mouth but never talks, has a head but never weeps, has a bed but never sleeps?**Answer:** A river

#### Post# 3006

**Guess the Weight?**

1) Hare + Cat = 10 KG

2) Hare + Dog = 20 KG

3) Cat + Dog = 24 KG

Cat + Hare + Dog = ??**Answer: **27 KG

Explanation:

Subtract Equation 1 and 2 so you will get:

Dog – Cat = 10 KG

Now, use this equation and Equation 3 to get weight of Cat and Dog. Add this equation to Equation 3 so you will get:

Cat + Dog + Dog – Cat = 24 + 10

2 Dog = 34 KG **Dog = 17 KG**So From Equation 3:

Cat + 17 KG = 24 KG

**Cat = 7 KG**

From Equation 1:

Hare + 7 KG = 10 KG

**Hare = 3 KG**

So final equation = 7 KG + 17 KG + 3 KG = 27 KG

**Post# 3007**

Answer of “Translate this into words” is**Can You Be Ready At 5 ?**

#### Post# 3008

4 7 3

2

6 ? 8

Answer of this brainteaser is 14.

Explanation:

3*2 = 6 (left Bottom)

4*2= 8 (Right Bottom)

7*2 = 14 (middle bottom)

3+4 = 7 (middle upper)

6+8 = 14 (middle bottom)

#### Post# 3009

There is a Cigar in this picture.

An ash-tipped cigar blends into the pattern of the brick wall

#### Post# 3010

**Berry Grapes Banana Puzzle Answer**Answer is 18.

#### Post# 3011

**Guess the company names by logo..**

1. Levis

2. Nestle

3. Hot Wheels

4. Frito-Lays

5. Haagen-Daz

6. Sesame Street

7. Vodafone

8. Tommy Hilfiger

9. Dream Works

#### Post# 3012

If

5 + 3 = 28

9 + 1 =810

8 + 6 = 214

5 + 4 = 19

7 + 3 = ? **Answer:**

410**Explanation**:

equations are A + B = CD

Where C = A – B and D = A + B

equation 1 : 5 + 3 = 28 where first digit 2 = 5 – 3 and second 8 = 5 + 3

Similarly last equation would be 7-3=4 and 7+3 =10 so answer 410